Produkt info


Beskrivelse.


Det er berigende at have et kæledyr, og det er en fornøjelse at se, når ens kæledyr trives. Vi mennesker køber gladelig legeting og godbidder til dem, men samtidig glemmer vi ofte, at de har andre, mere basale behov, der også skal opfyldes - som f.eks. et ordentligt sengeleje.Mange gange er kæledyrene henvist til et tæppe eller en dårlig seng på gulvet. Det kan betyde, at de ligger i træk, og på langt sigt kan det føre til helbredsmæssige problemer, så dit kæledyr måske ikke får den gode alderdom, du ønsker for det.


Derfor har jeg fået ideen til Pet-Bed, som bygger på en økologisk filosofi om at ”passe på” og ”passe ind”. Pet-Bed er et sengemøbel, der kan stå i køkkenet, i stuen, eller hvor man nu ønsker det. Der er valgmuligheder mellem forskellige farver og udsmykninger, og du kan få betræk til, som kan skiftes ud og vaskes.


Sengene fremstilles af limtræ, og sider og bund udskæres på Højagergaard, der er et beskyttet værksted for unge mennesker. Når jeg får en seng hjem, håndmaler jeg den i den ønskede farve og dekorerer evt. med bestilt mønster. 

 

Jeg kan også dekorere sengen med dit kæledyrs horoskop, hvis du kender dyrets fødselsdag, fødselstid og sted, eller, hvis du ikke kender det, de forskellige stjernetegn.

Til sidst behandles sengen med to lag hård, klar lak.

Madrassen har jeg lavet i dels en fast, dels en blød model. Den faste er lavet af skumgummi, den bløde af kugler. Den bløde model giver efter, hvilket gør den mest egnet til katte. Begge madrasser er betrukket med vandafvisende stof, som ikke kan tages af. Men som nævnt kan du købe forskelligt betræk til madrasserne, som kan vaskes eller skiftes.Baggrund og produktinformation. 


Pet-Bed er sengemøblet, der opfylder dit kæledyrs fysiske behov. Med dette sengemøbel kommer dit kæledyr op fra gulvet, og undgår dermed at få træk nedefra.

 

Sengemøblet er solidt og udskåret i limtræ. Sengemøblet håndmales 2 gange med en vandbaseret lak i ønsket farve, og der afsluttes med 2 gange vandbaseret gulvlak, for at opnå en stor slidstyrke.


Pet-Bed kan bestilles i forskellige standardfarver uden dekorationer, som vist herover, eller man kan mod en merpris vælge alternative farver. Der er også mulighed for at få sengene med standardmotiver eller andre motiver efter aftale. Se mulighederne under fanebladet "Senge", samt i galleriet.

 

Kombinationen af farver, motiver og betræk gør det muligt, at tilpasse sengemøblet ind hvor man har lyst.

 

Horoskop. Dit kæledyrs horoskop kan udregnes, og blive malet på sengemøblet. Samtidig får du også en mini-tydning af dit kæledyrs horoskop, men det kræver, at du har fødselsdag, fødselstid og fødselssted. Har du ikke disse data, kan møblet dekoreres med symbolerne for de tolv stjernetegn.


Man kan dog også vælge en umalet seng, for selv at male og dekorere den.


Det er efter aftale også muligt ved selvsyn at besigtige sengemøblet på privatadressen (Kyndbyvej 82), hvor der også er mulighed for at se og købe Wet-Bed, lammeskind, fåreskind, "vaskebræt-knagerække" og hæklede tasker (se fanebladene på denne WEB side), samt sten & krystaller, stenlysestager, stenlamper, penduler, halskæder, armbånd, bivokslys og meget mere via Kimen-shoppen (www.kimen.dk).


Der er selvfølgelig også salg over Internettet, men læs mere om dette under "Bestilling".